Demostració del sistema de projecció interactiva NINUS al professorat de l’Escola

ninus03

Recentment, ens han vingut a presentar a l’Escola un nou sistema interactiu d’aprenentatge, el sistema de projecció NINUS. L’objectiu d’aquest sistema és adquirir coneixements mitjançat les noves tecnologies i el treball corporal. Ninus projecta al terra continguts educatius i interactius, proposant reptes a l’alumne, que els ha de resoldre mitjançant la psicomotricitat gruixuda. A més, facilita a l’equip de mestres eines per a crear continguts interactius adequats per a aquest sistema, que genera una experiència vivencial única.

ninus02

Ninus trenca amb la tradició d’utilitzar només un dit, com passa amb elements com el telèfon mòbil, la pissarra digital o les tauletes, per afavorir el moviment del cos i, a la vegada, la imitació o la interacció amb altres cossos. La seva raó de ser són tots els alumnes de les etapes d’Infantil i Cicle Inicial de Primària.

El repertori d’activitats que proposa és extens i flexible i, com que la projecció es realitza al terra, proporciona un accés que no està permès en els aparells abans esmentats.

ninus01

Cada cop són més les comunitats educatives, empeses per la neuroeducació i la neurociència, les que busquen recursos diferents que fomentin la motivació i les ganes d’aprendre… i Ninus és un d’aquests recursos!

La xerrada formativa, a càrrec de David Díaz també ens va permetre fer un exercici de reflexió sobre la nostra pràctica educativa, albirant nous projectes…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.