Junts, també millorarem el centre de Campredó

Seguint la mateixa línia del projecte “Junts, busquem una nova llar“, ha començat a funcionar una nova comissió, integrada per persones ateses i professionals, que s’encarregarà de fer el seguiment de les obres de millora de les instal·lacions del Centre Ocupacional de Campredó. I és que… davant d’un projecte com aquest, qui pot tenir més bones idees i més bon criteri que aquells que l’utilitzen cada dia?

Ara fa un parell de setmanes, Josep, el director del centre, va posar en context a tothom, en una assemblea celebrada al menjador a la que van ser convocades totes les persones ateses i l’equip de professionals del Servei. La futura remodelació del centre de seguida va despertar molt d’interès entre les persones que en formen part i els voluntaris per formar part de la comissió no van tardar gens a sorgir.

Finalment, Noemí, Jesús, Miquel i Sara han estat les persones escollides com a representants per part dels seus companys i, la setmana passada, van tenir la primera reunió de la comissió -formalment constituïda- amb el director del Centre i el gerent de l’Entitat.

Va ser la primera presa de contacte amb el projecte i, sobretot, amb la responsabilitat que suposa portar la veu dels seus companys a la comissió i aportar propostes per, entre tots i totes, construir el millor projecte possible. Això sí, tothom està entusiasmat i amb moltes ganes de treballar!

Tant és així, que ja han mantingut la primera trobada amb l’enginyer que s’encarrega de la part més tècnica del projecte. Després de conèixer el primer esbós de la futura distribució i millora d’espais, va arribar l’hora de les aportacions i… déu n’hi do!

IMG_8504Sales polivalents per a les activitats de ball, gimnàstica i boccia; una zona de descans i lectura tranquil·la per a les estones d’oci; planificació d’activitats especials per al mes de juliol, en què les persones del Centre hauran de conviure amb les obres, i la instal·lació de cortines per a regular l’entrada del sol són només algunes de les propostes que es van posar sobre la taula, pensant -en tot moment- en les necessitats que tenen els diferents companys i companyes.

La posada en marxa de comissions de treball integrades per representants dels diferents grups d’interès s’emmarca en tot un procés de transformació que persegueix implicar totes les persones que integren la Fundació i empoderar-les en el procés de presa de decisions. Es tracta, en definitiva, de trencar les tradicionals estructures verticals i fer de la nostra Entitat una organització tan horitzontal com sigui possible, en la que tots i totes puguem ser els protagonistes.

A més, la formació d’aquestes comissions suposa també tot un procés d’aprenentatge per a les persones que en formen part, que tenen l’oportunitat de prendre consciència de tota la feina que hi ha al darrera d’un projecte determinat.

Seguim avançant!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.