Lots Solidaris

Un any més, des del Centre Especial de Treball de la Fundació Mercè Pla estem llestos per a preparar tots els lots que necessiteu per a regalar als vostres clients i treballadors.

És per aquest motiu que us presentem aquest catàleg amb els diferents lots que hem dissenyat, per a tots els gustos i butxaques.

Com podreu veure, oferim dos possibilitats:

escollir una de les nostres propostes de lot (amb diferents productes i preus), o bé
escollir els productes que més us interessen per tal que us preparem un lot a mida.
Fa dos anys vam impulsar un nou catàleg molt especial, amb productes de les Terres de l’Ebre, ecològics i/o produïts en altres Centres Especials de Treball de Catalunya. Donada la bona acollida que van tenir, aquestes festes tornarem a fer nostre el missatge…

FEM TERRITORI, ESTIMEM LA TERRA i SOM SOCIALS

Aprofitem per recordar que la Fundació Mercè Pla és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per l’atenció social de persones amb discapacitat i persones amb situació de dependència a les Terres de l’Ebre. És per això que els lots que us oferim tenen un valor afegit molt important.

El Centre Especial de Treball, per la seva banda, és un dels serveis de la nostra Entitat, destinat a la inserció laboral -en règim de treball protegit- de persones amb discapacitat. Aquests treballadors realitzen un treball productiu tant per a la pròpia Fundació com per a empreses privades i organismes públics, que ja han confiat en nosaltres per la qualitat dels nostres productes i serveis.

Per a més informació i comandes, contacteu amb Teresa Valldepérez a l’adreça electrònica lotsolidari@fmp.cat o als telèfons 977 59 70 46 / 636 37 36 63 o també directament des del nostre formulari de comandes a continuació.

Un comentario en “Lots Solidaris

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.