Serveis per a empreses

La inserció social i laboral de les persones amb discapacitat és un dels principals objectius de la Fundació Mercè Pla. Des del Centre Especial de Treball, oferim diferents serveis a les empreses:

· Restauració per a col·lectius

Servei de Cuina. Elaborem plats de cuina casolana amb productes de la zona i de temporada que s’adapten a les necessitats de cada persona. Oferim tan servei de menú diari com puntual, festiu o servei de pícnic. Els nostres àpats poden ser presentats en diferents opcions de presentació: cuina calenta, freda o envasats al buit. A més també oferim el  servei d’assessorament nutricional i de control de qualitat –basat en l’anàlisi de perills i punts de control crític-.

Servei de càtering. Necessiteu un càtering per un acte especial? Elaborem  les millors propostes per a coffee breaks, trobades corporatives, aperitius, inauguracions… Oferim una àmplia gamma de productes dolços i salats acompanyats de les millors begudes..

· Servei de neteja

Neteja de tot tipus d’espais interiors (oficines, comunitats de veïns, hostaleria…) amb productes de primera qualitat, buidat de papereres, escombrat o mopejat i fregat amb cura.

· Servei de manipulat

Servei de manufactures i manipulats senzills, amb l’objectiu de donar suport a processos de fabricació.